Gyors, hatékony Angol nyelvoktatás az egyedülálló Callan-módszerrel

Kihelyezett angol nyelv oktatás, nyelvtanfolyam cégek, szervezetek számára

 

Mi garantálja a sikert az üzleti életben? Alapvető tényező, ami nélkül nincs értelme a problémán gondolkodni, a jó angol kommunikáció. A magabiztos társalgás telefonon vagy akár személyesen a kulcsa az üzleti kapcsolatépítésnek és fejlődésnek.

 

Szeretné, ha a munkatársai magabiztosan kommunikálnának angolul?

 

Ha a csapata angolul tanul, annak Ön is egyértelmű hasznát látja. Nem mindegy azonban, hogyan teszi ezt:

 

☑ Fontos, hogy csapata gyorsan és hatékonyan tanuljon, mert így időt és pénzt lehet spórolni.

☑ Szintén lényeges, az angol nyelv oktatás beszédcentrikus legyen, mert csak így fejlődhet a beszédkészségük, és tehetnek szert magabiztosságra az angol társalgás során.

☑ Ha a tanár jön ki a csoporthoz, és nem a csoport utazik az intézményhez, az további megtakarítást eredményez.

Miért érdemes az Executive Training Centertől tanulni angolul?

 

Mert az angol nyelv oktatásának egy rendkívül hatékony és gyors módszerét alkalmazzuk, méghozzá Magyarországon egyedülálló akkreditációval: a Callan-módszert. Ha csak egyetlen mondatban kellene összefoglalni a módszer lényegét, azt mondhatnánk, hogy a Callan-módszer segítségével negyedannyi idő alatt sajátíthatja el az angol nyelvet. Más szavakkal, rövid idő alatt képesek vagyunk szintugrást elérni.

 

A Callan-módszert sikeresen alkalmazzák a világ több, mint 40 országában. Több ezer embert segít naponta abban, hogy gyorsan sajátítsa el az angol nyelvet, és magabiztosan használja azt a munkahelyén, utazások alkalmával vagy éppen a magánéletben. 

A Callan-módszer elsősorban azért jó, mert működik

 

A Callan-módszerrel egészen másképpen zajlik az angol nyelv oktatás, mint ahogy azt megszokhatta. Itt nem kell nyelvtani gyakorlatokat megoldani a tankönyvből, nincs külön a párbeszédre kijelölt idő, nem keresgéljük a szótárban a szavakat. Ezek ugyan hasznos tevékenységek egy nyelv tanulása során, de egyedül is elvégezhetők.

 

Nálunk a tanulók tevékenysége folyamatos: egész idő alatt beszélnek, és persze figyelnek. Minden szó, ami elhangzik, angol nyelvű. Mindenki sokat beszél angolul, és a hibákat helyben ki is javítja a tanár. Nincs csend, és legfőképp nincs unatkozás: minden tanuló végig koncentrálni fog anélkül, hogy ez nehezére esne!


 

Magyarországon egyedülálló képzést nyújtunk: akkreditált Callan Iskola


Jelenleg az Executive Training Center az egyetlen Magyarországon, ahol a Callan Method Organisation hivatalos regisztrácójával és engedélyével érhető el a Callan-módszerrel való nyelvoktatás. Amennyiben engedélyezett Callan Iskolába iratkozik be, biztos lehet benne, hogy magas színvonalú képzésben lesz része, ami garantálja a hatékony nyelvtanulást.
 

Csak az engedélyezett Callan Iskolák tanulói kapnak ingyenes hozzáférést az online gyakorlófelülethez (Student Practice Area) és az audio fájlokhoz. Hasonlóképpen az eredeti tankönyvek is csak az Executive Training Center hallgatói számára elérhetőek el.

 

Az Egyesült Királyságban található Callan Method Organisation csak olyan képző intézményeknek engedélyezi a módszer használatát, amelyek fenntartják a Callan-módszerű nyelvoktatás magas színvonalát. Nézze meg az akkreditált Callan Iskolákat itt: http://callan.co.uk/find-our-schools/


 

Kihelyezett angol nyelv oktatás, nyelvtanfolyamok az Executive Training Centertől

 

Képzéseink igényelhetők kis csoportos (1-10 fő), kihelyezett képzésként az Ön által választott helyszínen.

Mondja el nekünk igényeit, és mi ahhoz igazítjuk az angol nyelv oktatását, hogy cége, szervezete vagy magániskolája a megfelelő képzésben részesüljön:

 

  • Általános angol nyelvi képzés (Callan Method)

- 12 modulos képzés, a kezdő szinttől a felsőfokig

 

  • Üzleti angol (Callan for Business)

  • Közel 700 üzleti életben használatos kifejezés

  • Gyakran használatos munkahelyi nyelvezet

  • Üzleti levelezések, jelentések, feljegyzések

 

Minőségi, gyors és szórakoztató angol nyelv oktatásért lépjen kapcsolatba velünk itt>>