Gyors, hatékony Angol nyelvoktatás az egyedülálló Callan-módszerrel

Angol nyelvoktatás gyerekeknek

A beszéd-centrikus angol nyelvtanulás már gyermekkortól elkezdhető, a Callan for Kids tananyaggal.

A Callan for Kids követi a dinamikus Callan-módszerű nyelvtanulást, azzal a különbséggel, hogy kimondottan gyermekek igényeihez igazítva lett kidolgozva, így tökéletes módszer az ifjú tanulóknak, hogy megtanuljanak angolul.

A Callan for Kids program rövid, vidám és változatos gyakorlatokkal gondoskodik arról, hogy gyermekek jól érezzék magukat a foglalkozásokon, miközben teljesen angol nyelvű környezet veszi őket körül. Az A4-es méretű könyv több száz színes illusztrációt tartalmaz, ami hozzájárul a könnyebb nyelvtanuláshoz.

A Callan for Kids tananyag kompatibilis az általános (Callan Method) tananyaggal. A Callan for Kids 4 szintje az általános tananyag első 3 szintjének megfelelő nyelvtudást biztosít a gyermek nyelvtanulóknak. Így a 4. Callan for Kids modul befejezését követően a nyelvtanulás tovább folytatható az általános Callan tananyag 4. modul elején.

 

 

Az angol nyelv elsajátításában ifjú nyelvtanulók segítségére van a Best család, egy vörösbegy (angolul Robin, ami a Callan módszer kifejlesztőjének keresztneve is egyben), valamint egy cuki kis pingvin. 

A Best család történetein keresztül ismerkednek meg a tanulók sok kifejezéssel, és mondattal, a pingvin segít a számokat megtanulni,  Robin pedig mindig ott bukkan fel, ahol elkél egy kis nyelvi segítség.

 

Kinek ajánljuk

A Callan for Kids képzés elérhető egyéni képzés, valamint kis csoportos képzés formájában III. kerületii oktatótermünkben, valamint kihelyezett képzés formájában is, mind egyéni ügyfeleknek, mind privát tanulócsoportok számára.

 

Hogyan lehet megvásárolni a tankönyveket?

A Callan tankönyveket csak a Callan Method Organisation UK által regisztrált oktatón, vagy nyelviskolán keresztül lehet megvásárolni.

Minden modulhoz (szinthez) egy tankönyv tartozik, amit vagy nyomtatott, vagy e-könyv formában tud a hallgató megvásárolni.

 

Ingyenes ismertető és nyelvi szintfelmérő

Ismerje meg a Callan-módszert és mérje fel nyelvtudását ingyen!