Menu

Gyors, hatékony Angol nyelvoktatás az egyedülálló Callan-módszerrel

Angol nyelvoktatás gyerekeknek

A beszéd-centrikus angol nyelvtanulás már gyermekkortól elkezdhető, a Callan for Kids tananyaggal.

A Callan for Kids követi a dinamikus Callan-módszerű nyelvtanulást, azzal a különbséggel, hogy kimondottan gyermekek igényeihez igazítva lett kidolgozva, így tökéletes módszer az ifjú tanulóknak, hogy megtanuljanak angolul.

A Callan for Kids program rövid, vidám és változatos gyakorlatokkal gondoskodik arról, hogy gyermekek jól érezzék magukat a foglalkozásokon, miközben teljesen angol nyelvű környezet veszi őket körül. Az A4-es méretű könyv több száz színes illusztrációt tartalmaz, ami hozzájárul a könnyebb nyelvtanuláshoz.

A Callan for Kids tananyag kompatibilis az általános (Callan Method) tananyaggal. A Callan for Kids 4 szintje az általános tananyag első 3 szintjének megfelelő nyelvtudást biztosít a gyermek nyelvtanulóknak. Így a 4. Callan for Kids modul befejezését követően a nyelvtanulás tovább folytatható az általános Callan tananyag 4. modul elején.

 

 

Az angol nyelv elsajátításában ifjú nyelvtanulók segítségére van a Best család, egy vörösbegy (angolul Robin, ami a Callan módszer kifejlesztőjének keresztneve is egyben), valamint egy cuki kis pingvin. 

A Best család történetein keresztül ismerkednek meg a tanulók sok kifejezéssel, és mondattal, a pingvin segít a számokat megtanulni,  Robin pedig mindig ott bukkan fel, ahol elkél egy kis nyelvi segítség.

 

Kinek ajánljuk

A Callan for Kids képzés elérhető egyéni képzés, valamint kis csoportos képzés formájában III. kerületii oktatótermünkben, valamint kihelyezett képzés formájában is, mind egyéni ügyfeleknek, mind magániskolák, privát tanulócsoportok számára.

 

Hogyan lehet megvásárolni a tankönyveket?

A Callan tankönyveket csak a Callan Method Organisation UK által regisztrált oktatón, vagy nyelviskolán keresztül lehet megvásárolni.

Minden modulhoz (szinthez) egy tankönyv tartozik, amit vagy nyomtatott, vagy e-könyv formában tud a hallgató megvásárolni.

 

Ingyenes ismertető és nyelvi szintfelmérő

Ismerje meg a Callan-módszert és mérje fel nyelvtudását ingyen!