Gyors, hatékony Angol nyelvoktatás az egyedülálló Callan-módszerrel

Lepje meg szeretteit, ismerőseit, üzletfeleit!

 

Az utalvány felhasználható az executivetrainingcenter.eu oldalon kínált bármely szolgáltatásra.

Akár 100%-ban fedezheti vele a szolgáltatás árát.

1 utalvány értéke 5000 Ft.

 

Az utalványt postai úton küldjük, a megrendelő saját kezébe szóló kézbesítéssel, vagy utánvéttel, attól függően, hogy ön melyik kézbesítési módot választja.

 

Az ajándékutalvány leggyorsabban internetes fizetéssel rendelhető.

Az alábbi linken keresztül bankkártyával vagy Paypal számlával azonnal kiegyenlítheti az megrendelt utalványok értékét. A megrendeléskor kiválaszthatja a kívánt darabszámot. A rendszer a kézbesítési díjat automatikusan hozzáadja a végösszeghez.

A belföldi kézbesítési díj 1078 Ft.
 

Kérjük, hogy a megrendelés tényét, valamint a kézbesítési adatokat egy nekünk küldött email-ben erősítse meg. Ezt megteheti ide kattintva.

 

Banki utalással történő előre fizetés esetén a megrendelést a kapcsolat menüpontban tudja leadni. Ezután egy válasz üzenetben elküldjük önnek a számlaszámot és a fizetendő összeget, aminek a beérkezését követően az utalványokat postára adjuk a címezett saját kezébe szóló kézbesítéssel. A kézbesítési díj körülbelül 1078 Ft.

 

Utánvétes megrendelés esetén az igényt a kapcsolat menüpontban adhatja le. Kérjük adja meg a megrendelő nevét és pontos címét, valamint a rendelt utalvány darabszámát.
A megrendelés beérkezést követő munkanap az utalványt postára adjuk. Az utalvány, valamint a kézbesítési díj a kézbesítőnek fizetendő. Az utánvétel díja 1093 Ft.

 

Külföldre történő kézbesítés esetén megrendelését a kapcsolat menüpontban adhatja le, és válasz e-mailben tájékoztatjuk a lehetséges kézbesítési módokról, díjakról.

 

Szerezzen örömet Executive Training Center ajándékutalvánnyal!